THE SHAME.Ingmar Bergman vėliausias filmas parodo naikinančią karo įtaką dviems žmonėms. Tema, nors skaudi, bet vykusiai atvaizduota. Švedų kalba, paraštės anglų kalba. Filmas prasmingas suaugusiems, bet netinkamas nei vaikams, nei jaunimui.

THE SHOES OF THE FISHERMAN.Gana ilgas, grandioziškas, bet per mažai turiningas spektaklis apie popiežiumi išrinktą rusą (Anthony Quinn). Šis pagal West romaną susuktas filmas tinka suaugusiems ir jaunimui.

SIX DAYS TO ETERNITY.Mėgėjiškas ir neobjektyvus Izraelio gamybos dokumentinis filmas apie izraelitų - arabų karą. Atpasakotas anglų kalba.

THE SPLIT.Neskoningai vaizduojama, kaip sadistų grupė mėgina plėšikauti. Nelabai vertas dėmesio filmas.

THE STALKING MOON.Vakarietiškas filmas palaipsniui vystosi į nuoširdžią pagaunančią melodramą apie vieno vyro (Gregory Peck) susidūrimą su blogiu. Geras suaugusiems, jaunimui ir vyresnio amžiaus vaikams.

THE TOUCHABLES. Bevertis anglų gamybos filmas apie keturias Londono linksmybių ieškotojas.

STOLEN KISSES.Jauno iš kariuomenės išėjusio vaikino jautrūs ir juokingi išgyvenimai Paryžiuj, ieškant darbo ir romansų. Geras suaugusiems ir brandesniam jaunimui.

THE SUBJECT WAS ROSES.Jautrus filmas, pagal premijuotą vaidinimą, atidengia vidurinės klasės šeimos narių sužlugusius santykius Bronkso mieste. Nuostabiai puiki Patricia Neal vaidyba. Labai prasminga suaugusiems ir brandesniam jaunimui.

SWISS FAMILY ROBINSON.Walt Disney gamybos filmas rodo negyvenamoje saloje atsidūrusios šeimos juokingus nuotykius su gyvuliais ir piratais. Labai puiki pramoga visiems.

THREE IN THE ATTIC.Nors paviršutiniškai moralizuojanti, bet paslapčiom seksualinę revoliuciją išnaudojanti komedija, pilna nuogumo scenų. Netinkama.

STAR!Nors per ilgas, bet savo dainom Ir šokiais visiems pramogingas filmas; tik, deja, kaip žymios artistės Gertrūdos Lawrence (Julie Andrews) biografija, neįtikinantis.

A TWIST OF SAND.Antros klasės nuotykiai, išgyventi buvusio laivyno kapitono, priverstinai medžiojančio deimantus Maltos pajūry.