FILMAI

WHO’S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF?Šis labai stiprus Edward Albee vaidinimas apie istorijos profesoriaus (Richard Burton) ir jo aštrialiežuvės žmonos (Elizabeth Taylor) vedybinę nesantaiką gerai pastatytas filmo ekrane. Filmas tinka tik gerai subrendusiems žiūrovams ir ne jaunesniems kaip 18 metų.

WHO’S MINDING THE MINT? Komedija apie JAV pinigų liejyklos darbininką, kuris, netyčia praradęs 50,000.00 dol., juos mėgina grąžinti. Filmas gana juokingas, nors pats veikalas ir jo moralė pilni skylių. Pramoga suaugusiems, bet netinka jaunuoliams nei vaikams.

WILD, WILD PLANET.Spalvotas italų gamybos filmas, vaizduojąs baisius mokslinius išradimus. Gali patikti tokio tipo filmų mėgėjams, bet vaikams gal per daug bauginantis.

THE WITNESSES.Nacių karo nusikaltimai Varšuvoje atskleidžiami stipriame dokumentaciniame filme, su asmeniškais kelių išsigelbėjusiųjų paliudijimais. Pasakota Michael Tolan ir Viveca Lindfors. Filmas labai gerai paruoštas. Netinka vaikams.

WOMAN TIMES SEVEN.Shirley MacLaine vaidina septynias moteris šiose paviršutiniškose ir kartais neskoningose istorijose, filmuotose Paryžiuje. Filmas spalvotas, menkos vertės, netinkantis jaunuoliams nei vaikams.

YO YO. Prancūzas komedijantas Pierre Etaix praturtina menko turinio veikalą daugeliu juokų, vaidindamas milijonierių, tapusiu cirkininku, kurio sūnus yra garsus juokdarys. Paraštės anglų kalba. Filmas tinkamas visiems.

YOU ONLY LIVE TWICE.Šis James Bondo penktas adventurinis filmas statytas Japonijoje. Jam jau trūksta originalumo: agentas 007 kartojasi savo sugebėjimais. Pramoginis filmas suaugusiems ir jaunuoliams, netinkantis vaikams.

THE YOUNG AMERICANS.Dokumentinis spalvotas filmas apie grupę dainininkų iš gimnazijos ir universiteto. Rodomos repeticijos, gastrolės ir kasdieninė rutina. Nors dainavimas ir malonus, bet filmas neturi ypatingos meninės ar pramoginės vertės. Tinkamas visiems, bet gal būtų efektingesnis sutrumpintas.

THE YOUNG WARRIORS.Filmas seka jauno kareivio brendimą ir jo pakėlimą į puskarininkus Antrojo pasaulinio karo metu Europos fronte. Neblogas suaugusiems ir jaunuoliams, bet netinka vaikams.

YOU’RE A BIG BOY NOW.19 metų jaunuolio nuotykiai, palikus tėvus ir įsimaišius į Niujorko miesto gyvenimą. Filmas spalvotas, puikus suaugusiems, bet netinkantis jaunuoliams nei vaikams.