THE AMBUSHERS. Nepavykęs Matt Helm serijos filmas, kuriame Dean Martin vaidina herojų.

AND THERE CAME A MAN. Sunkus ir nelabai pasisekęs pusiau dokumentinis veikalas apie popiežiaus Jono XXIII vaikystę ir mokslo metus. Įkalbėta anglų kalba. Suaugusiems gal įdomu.

THE ANNIVERSARY. Nuobodi komedija apie motiną, kuri neleidžia savo trim suaugusiems sūnums vesti savarankišką gyvenimą. Spalvotas, menkos vertės filmas, skirtas tik suaugusiems.

ANZIO. Filme mėginta atvaizduoti sąjungininkų išsikėlimą prie Anzio II Didžiojo karo metu, bet ši Hollywoodo versija su faktais nelabai skaitosi. Robert Mitchum vaidina cinišką karo korespondentą, kuris su apžvalgos būreliu priešo užpuolamas. Tolimesni jų nuotykiai nėra įdomūs. Taip pat nelabai vykusiai filmo pabaigoje primesta prieš karą nuteikianti mintis. Filmas spalvotas, nieko naujo nepateikiąs suaugusiems ir jaunuoliams, o vaikams nerekomenduojamas dėl netinkamos kalbos vartojimo.

BENJAMIN. Elegantiškai atvaizduota XVIII šimtmečio Prancūzija, naivaus berniuko išgyvenimuose, atvykusio į savo turtingos tetos dvarą gyventi. Šis spalvotas filmas yra pagamintas prancūzų, bet įkalbėtas anglų kalba. Labai geras suaugusiems ne žemiau 18 metų.

BERSERK.Baisus kriminalinis menko lygio filmas su Joan Crawford. Nepatartinas žiūrėti tiems, kurie neperneša sadizmo. Jaunuoliams ir vaikams visai netinka.

BONNIE AND CLYDE. Atvaizduojama pagarsėjusi pora, kuri siautė depresijos laikais, terorizuodama JAV pietvakarių gyventojus vagystėm ir žmogžudystėm. Filmas nemaloniai nuteikiantis. Faktai iškraipyti. Filmas neblogas pamatyti suaugusiems, bet netinka jaunimui ir vaikams.