BOOM.Tai Tennessee Williams veikalas “The Milk Train Doesn’t Stop Here Anymore”, specialiai pritaikytas filmui, kuriame vaidina Elizabeth Taylor ir Richard Burton. Dėl fantastiškų situacijų ir neįtikėtinų charakterių veikalas laikytinas nepasisekusiu: vien aktorių sugebėjimai ir Joseph Losey’s puiki režisūra palaiko dėmesį. Intryga vystoma mirštančios milijonierės (Elizabeth Taylor) prabangioje viloje Italijoje. Richard Burton vaidina avantiūristą, kuris gyvena iš turtingų moterų — jis ir šia situacija mėgina pasinaudoti. Filmas spalvotas, gal įdomus suaugusiems, bet netinkantis jaunuoliams ir vaikams.

THE BRIDE WORE BLACK.Įdomus prancūzų gamybos angliškai įkalbėtas filmas. Vestuvių dieną našle tapusi moteris (Jeanne Moreau) atsikeršija penkiems asmenims, kurie yra atsakingi už jos vyro atsitiktinę mirtį. Gera Francois Truffant režisūra. Filmas labai geras suaugusiems ir subrendusiems jaunuoliams, bet ne jaunesniems kaip 14-kos metų.

CAMELOT.Malonus muzikalinis filmas, atvaizduojąs legendarinį Guenevere (Vanessa Redgrave) ir Sir Lancelot romansą. Karalių Artūrą vaidina Richard Harris. Filmas spalvotas, gražiai pastatytas. Įdomus visiems.

CHARLIE BUBBLES.Albert Finney režisavo ir vaidino šiame įdomiame britų gamybos filme apie rašytoją, kuris neįstengia savęs atrasti. Filmas spalvotas ir puikus suaugusiems, bet ne jaunuoliams ir vaikams.