THE CASTLE.Šis filmas yra pagamintas pagal Franz Kafkos nebaigtą alegorini romaną, kuriame vaizduojama pasamdyto žmogaus nesėkminga kova prieš nepasiekiamos “pilies” biurokratinę valdžią. M. Shell vaidyba puiki, R. Noltke režisūra gera, filmavimo būdas atitinka filmo temos nuotaiką. Suaugusiems gali būti Įdomus, bet netinka nei jaunimui, nei vaikams.

CHITTY CHITTY BANG BANG.Šiame muzikiniame filme yra daug vykusios fantazijos apie britų šeimą Ir jųjų magišką automobilį. Vaidina Dick Van Dyke ir Sally Ann Howes. Pramoginga.

DRACULA HAS RISEN FROM THE GRAVE. Geriau būtų buvę, jei tas baisusis Dracula būtų likęs kape.

GOODBYE, COLUMBUS.Philip Rotho satyra apie priemiesčio žydų gyvenimą yra gerai suvaidinama gana naujų aktorių. Suaugusiems geras. Tinka ir jaunimui, bet ne jaunesniam kaip 16 metų.

GREAT CATHERINE. Ši Bernardo Shaw komedija tapo prastos režisūros ir vaidybos auka. Puošnūs kostiumai ir tarptautinė aktorių grupė padėties neišgelbsti.

HARD CONTRACT.Įprastinė greit besivystanti kriminalinė intriga naudojama kaip rėmai atskleisti neįprastiniams charakteriams. Suaugusiems gali būti įdomi, netinkama jaunimui jaunesniam kaip 16 metų.

HELL IN THE PACIFIC.Lee Marvin ir Toširo Mifunė vienu du suvaidina intriguojančią dramą apie du priešingų pusių karius, patekusius ant negyvenamos salos Ramiajame Vandenyne. Geras spalvotas filmas suaugusiems ir brandes-niam jaunimui.

THE HELLFIGHTERS.Užuot kovojęs su indėnais, John Wayne kovoja su alyvos šulinių gaisru. Gali būti įdomu veiksmą mėgstantiems žiūrovams.

ICE STATION ZEBRA.Rock Hudson vaidina povandeninio laivo kapitoną šiame filme apie šnipinėjimą. Gali būti įdomus suaugusiems ir jaunimui.

IF...Puikiai režisuotas anglų filmas, parodantis berniukų bendrabučio-mokyklos gyvenimą, kaltina instituciją. Tik suaugusiems.

IF IT’S TUESDAY, THIS MUST BE BELGIUM. Linksma komedija apie amerikiečius turistus Europoj. Puiki pramoga suaugusiems ir jaunimui.

A JOURNEY TO JERUSALEM.Dokumentinis filmas su dirigentu Leonardu Bernsteinu ir smuikininku Isaac Stern jungia Jeruzalės vaizdus su muzika. Muziką ir vaizdus mėgstantiems.

THE KILLING OF SISTER GEORGE.Tamsi komedija apie sestančios moters beiširstantį gyvenimą, užsibaigiantį nereikalinga nuogumo scena. NCOMP (amerikiečių katalikų filmų vertinimo įstaiga) filmą paskyrė C klasifikacijon.