CHINA IS NEAR.Italų gamybos filmas parodo aristokratų šeimos išgyvenimus šių dienų socialistinės politikos akivaizdoje. Angliškai įkalbėta. Šiaip sau suaugusiems, bet netinka jaunuoliams nei vaikams.

DARK OF THE SUN.Šis spalvotas filmas rimtai bando pavaizduoti, kodėl samdyti kareiviai dalyvauja Kongo nepriklausomybės kovose. Dėl žiaurių scenų filmas netinka nei jaunuoliams, nei vaikams.

THE DESPERATE ONES. Banali istorija dviejų brolių pabėgusių iš Sibiro koncentracijos stovyklos ir pagautų mažame sovietų kaimelyje. Filmas spalvotas. Netinka jaunuoliams nei vaikams.

THE DEVIL IN LOVE.Ši nepavykusi italų komedija apie velnių hierarcho Belfagoro (Vittorio Gassman) ir jo nematomo padėjėjo (Mickey Rooney) nuotykius žemėje. Jų tikslas — suardyti 1478 m. pasirašytą taikos sutartį tarp Florencijos ir Romos. Filmas šiaip sau suaugusiems, bet netinka jaunuoliams ir vaikams.

THE DEVIL’S BRIGADE.Užsitęsusioj Antrojo pasaulinio karo dramoj herojais vaizduojami visuomeniniai nevykėliai. Suaugusiems — šiaip sau; vaikams visai netinka.

THE DIRTY DOZEN.Lee Marvin puikiai vaidina šiame gerai pastatytame, bet žiauriame karo filme. Jis veda tuziną drąsių kalinių į bevei savižudybišką misiją prieš nacius. Filmas — spalvotas, geras suaugusiems ir subrendusiems jaunuoliams virš 14-kos metų. Netinka vaikams.

DOCTOR DOLITTLE.Muzikalinis spektaklis apie .gydytoją (Rex Harrison), kuris mokėjo susikalbėti su gyvuliais. Filmas spalvotas ir gali daugeliui patikti kaip įdomi lengva pramoga.

DR. FAUSTUS.Šią dramą Richard Burton visai savaip interpretuoja. Mėginimas nepavykęs dalinai dėl to, kad nepritaikytas ekranui. Filmas spalvotas, tinka suaugusiems ir subrendusiems jaunuoliams, bet ne vaikams.